Na Srebrnom jezeru planirana gradnja 13.500 kvadrata apartmana

Foto: Dimitrije Gašić

Pet investitora gradiće oko 13.500 kvadrata apartmanskog i stambenog prostora na Srebrnom jezeru. Opština Veliko Gradište je oglasila prezentaciju devet urbanističkih projekata, a najveći deo biće izgrađeni u turističkom naselju Beli Bagrem, prenosi Ekapija.

Investitor Dušan Marković gradiće kompleks površine oko 8.000 m2 koji će sadržati 133 apartmana sa okolnim zelenim površinama i parking mestima. Realizacija projekta se sprovodi u tri faze, a plan je izradio projekti biro Grandim.

Građevinsko preduzeće Houzz gradiće stambeni objekat strukture P+3 ukupne površine skoro 1.000 m2. 

Apartmane ukupne površine 2.772,44 m2 sa četiti nadzemne etaže gradiće građevinsko preduzeće Bobing.

Investitor Dragiša Pajić planira da izgradi stambeni objekat sa apartmanima strukture P+2, ukupne površine 922,95 m2.

Dok je urbanistički projekat za izgradnju objekta sa 3 nadzemne etaže ukupne površine 786,70 m2 urađen na zahtev investitora Filipa Spasića.

Apartmanski prizemni objekat ukupne površine 407,98 m2 gradiće investitor Goran Milovanović. Preduzeće Stepet finansira izgradnju objekta strukture Su+P+1, ukupne površine 784,35 m2 za koji je već pomenuto preduzeće Bobing naručilo izradu urbanističkog projekta.

Pored pomenutih obimnijih projekata, Opština je oglasila urbanistički projekat promene namene ugostiteljskog pomoćnog objekata.

Opštinska uprava je saopštila da će svi urbanistički projekti biti dostupni javnosti od 10. decembra, a javni uvid trajaće do 16. decembra, do kada će zainteresovana lica moći da iznesu svoje primedbe.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.