Otvorene prijave za novi BioSense startap akcelerator

Foto: Pixabay

Institut BioSense raspisao je konkurs za novi programe podrške inovativnim preduzetnicima koji razvijaju rešenja za digitalnu transformaciju poljoprivrede.

BioSense će preduzetnicima i timovima obezbediti intenzivan personalizovani osmonedeljni program ubrzanja, a učesnici će dobiti podršku odabranih međunarodnih i domaćih mentora.

Ciljna grupa su ag-tech startapi u ranoj fazi, koji imaju formirane timove i inovativno rešenje u oblasti poljoprivrede.

Rok za prijavu je 21. septembar, program će se održati putem interneta, a mogu da se prijave startapovi iz regiona.

"Zajedno će raditi na razvoju, dorađivanju sopstvenih predloga, fokusirajući se na marketinške kanale i alate koji će odvesti kupce do vaših vrata. Najbolji deo toga je što nema (obaveznog ustupanja udela) ili drugih obaveza", navodi se na sajtu.

Najbolji timovi imaće priliku da učestvuju na velikom regionalnom završnom događaju (Demo Day), gde će predstaviti svoju ideju pred internacionalnom publikom.

Navodi se i da će na ovogodišnjem programu učestvovati i vodeći evropski B2B akcelerator Startup Wise Guys i European Fund for Southeast Europe (EFSE).

Prijave za učešće na konkursu dostupne su OVDE.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara