Patrik Schober otvara forum IZAZOV 2021

Foto: Promo

Sedmi po redu regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom "MAKE IT BIGGER", saopštili su organizatori. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Pod pokroviteljstvom agencije Kliping Beograd, ovogodišnji događaj otvoriće Patrik Schober, Managing Partner agencije PRAM Consulting iz Češke, koji je ujedno i glavni govornik foruma IZAZOV 2021.

On će govoriti na temu "Public relations 4.0: challenges and opportunities for a new PR stage", a koja se odnosi na izazove sa kojima se susreće komunikacijska industrija i kako ih prevazići da bi PR industrija opstala.

Schober je diplomirao je u oblasti međunarodnih odnosa i socijalne komunikacije, stažirao je na Holmes College u Sidneju i na University of California Irvine.

Karijeru je započeo u izdavačkoj kući Computer Press, a trenutno predsedava grupom nezavisnih PR agencija Worldcom, gde svoja zapažanja deli sa drugim svetskim PR liderima.

U isto vreme, predsednik je Upravnog odbora češke PR asocijacije (APRA). Od 2002. godine na poziciji je Managing Partner agencije PRAM Consulting.

Pored keynote predavanja, ove godine teme foruma biće, između ostalog, ko kreira reputaciju struke danas; koliko vredi agencijski rad; kako obezbediti nezavisnost od velikih klijenata i preživeti njihov odlazak; šta je sustainable marketing i na koji način on menja industriju iz korena; ko preuzima odgovornost za oglašavanjem neetičnih brendova; zašto je tržište u Srbiji u stalnom akcijskom modu i šta je tome doprinelo.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, koje će ove godine voditi kompanije Lidl Srbija, Bekament, adidas, Forma Ideale, Dijamant i Knjaz Miloš.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2021 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje Marketing mreža sprovodi punih sedam godina.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 traje do 22. marta, a broj mesta je ograničen. Više informacija dostupno na https://izazovforum.rs/

Forum IZAZOV 2021 podržale su agencije Kliping Beograd, Represent System, SmartPoint Adria, Real Grupa RGS, Domino Communications, Novaston Marketing Consultancy, kao i Dreamdust produkcija i Propix.

Partneri foruma su Ovation BBDO, Headline, Drive Agency, DPC Networks, AlmaQuattro i Info Media Group. Sponzori ovogodišnjeg foruma su kompanije Bambi, Bekament, Forma Ideale, Marbo Product i Knjaz Miloš.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara