Vesti iz zemlje

12.09.2017. 09:25

mvpworkshop.co

Autor: Nova Ekonomija

Pokrenite svoju kompaniju u Startup centru

Od oktobra počinje sa radom Startup centar namenjen mladima koji žele da zakorače u svet preduzetništva. Reč je o besplatnom programu koji će pomoći učesnicima za nauče kako se prave kompanije.

Uz podršku mentora kompanije MVP Workshop (www.mvpworkshop.co), polaznici će moći da razvijaju svoje preduzetničke ideje i naprave prve korake u poslovanju. U toku tromesečnog rada u Startup Centru, izabrani timovi će raditi na validaciji svojih ideja i poboljšanju proizvoda/usluge, kako bi spremni izašli na tržište sa svojom kompanijom.

Centar će voditi iskusni tim mentora (produkt menadžera, dizajnera i programera) kompanije MVP Workshop. Svako od njih ima preko 10 godina iskustva u građenju uspešnih startapova, a jedan od projekata na kome su svi zajedno radili je bila firma Devana Technologies. 

Do 15. septembra otvorene su online prijave za timove koji žele da se priključe tromesečnom programu razvoja biznis ideja. Jedini uslov za prijave i formiranje timova je da jedan član tima bude student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U svojim prijavama timovi će imati zadatak da dostave popunjen Business model canvas i Customer Interview dokument, odrede veličinu tržišta i pošalju biografije svih članova tima. Komisija predstavnika MVP Workshop-a i fakulteta izabraće, krajem septembra, tri tima koji će od oktobra raditi sa mentorima na građenju svojih kompanija. 

Detaljnije o prijavama pročitajte na: http://mvpworkshop.co/startup-centar/ 

Centar se nalazi u zgradi Ekonomskog fakulteta u Beogradu i rezultat je saradnje kompanije MVP Workshop, koja se bavi validacijom ideja startapa u ranoj fazi, i Centra za saradnju sa privredom, Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Moderno opremljen prostor Startup centra daće sjajne uslove za rad timova, kao i podsticajnu atmosferu za razmišljanje i građenje novih biznisa. Otvoren prostor omogućava razmenu ideja, a poseban deo namenjen je druženju svih učesnika i izvođenju predavanja. 

Pozivamo sve da hrabro zakorače u svet preduzetništva i prijave se za mentorski program u Startup centru. 

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba:

Ljiljana Bjeličić, ljiljana.bjelicic@mvpworkshop.co

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.