Transfer sredstava putem broja mobilnog telefona

Eurobank

Eurobank je prva na tržištu Srbije u svoj m-Banking portfolio uvrstila uslugu koja na brz i jednostavan način omogućava instant transfer sredstava.

Zahvaljujući opciji „Prenesi”, koja je razvijena u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, potrebno je samo u mobilnu aplikaciju uneti broj mobilnog telefona osobe kojoj se sredstva šalju ili izabrati broj iz imenika, kao i iznos. Jedini preduslov je da osoba kojoj se šalje novac bude registrovana za ovu uslugu, što je takođe moguće uraditi u samoj m-Banking aplikaciji.

„Kontinuirani razvoj m-Banking usluga deo je dugoročne strategije Banke da uz stalno uvođenje inovacija ostanemo banka prvog izbora za klijente. Digitalni kanali su dominantni za obavljanje svakodnevnih transakcija, a usluga Prenesi predstavlja korak dalje u pojednostavljivanju bankarskih poslova i unapređenju korisničkog iskustva”, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

Osim instant prenosa sredstava, putem usluge „Prenesi“ od sada je moguće u aplikaciji mobilnog bankarstva promeniti broj mobilnog telefona i e-mail adresu. Ova izmena će se preneti na sve elektronske servise u Banci, tako da nema potrebe za odlaskom u ekspozituru radi promene ovih podataka.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.