Uskoro otvaranje Promenade u Novom Sadu

Srpska Atina uskoro će postati centar dešavanja u regionu zahvaljujući izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji i okruženju: Promenada! Otvaranje ovog impozantnog objekta zakazano je za poslednji kvartal 2018. godine, na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara. Radovi na izgradnji Promenade svakim danom sve više napreduju, a u ovom momentu završeno je 75% građevinske konstrukcije.

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će predstavljati moderno utočište i omiljeno mesto za kupovinu, kao i pravu malu oazu za sve zaljubljenike u hedonistički stil života. Ovaj tržni centar obuhvataće 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora koji će se prostirati na četiri nivoa - podzemni, prizemlje i dva sprata, kao i 1.500 parking mesta raspoređenih na osam različitih nivoa. U cilju kreiranja potpunog ugođaja za sve posetioce, Promenada će u svojoj ponudi pored mnogobrojnih prodavnica imati i moderan bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, raznovrsne kafiće i restorane, kao i zelene površine i igrališta.

"Izgradnjom tržnog centra Promenada trenutno izgrađena površina modernih tržnih centara u Srbiji biće povećana za 25%, što je dovoljni pokazatelj veličine i kompleksnosti ovog projekta. Zahvaljujući iskustvu koje imamo u izgradnji tržnih centara brzo napredujemo sa radovima i sigurni smo da nećemo izneveriti očekivanja građana. Ono što je od velike važnosti je da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, dok će lokalnom stanovništu pružiti  jedinstvenu i najsavremeniju destinaciju za uživanje i kupovinu",izjavila je Jelena Jevremović, Asset Manager u kompanij NEPI Rockcastle.

Ovaj tržni centar nalaziće se u samom centru lokalnih zbivanja što će omogućiti posetiocima da sa lakoćom dođu do ove lokacije iz bilo kog dela grada.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara