Foto: Pixabay

Wonderland AI Summit u petak u Beogradu

Foto: Pixabay
Najveći događaj u jugoističnoj Evropi posvećen veštačkoj inteligenciji, Wonderland AI Summit, okupiće stručnjake iz tehnoloških giganta u petak u beogradskom pozorištu Madlenianum.

Učesnici će kroz više od 20 predavanja i radionica biti u prilici da saznaju kakva je primena veštačke inteligencije (AI) u proizvodima i uslugama koji se koriste u svakodnevnom životu, kao i diskusije o  pravcima njenog budućeg razvoja. 

Iz AI laboratorije kompanije Facebook dolazi Viswanath Sivakumar, iz tehnološkog giganta Google stiže Krzysztof Suwada, a o primeni i uticajima veštačke inteligencije na online trgovinu govoriće Richard Knox, senior developer jedne od najvećih aukcijskih platformi na svetu - eBay. 

Gledište kompanije Mercedes Benz na potencijale veštačke inteligencije i njene efekte u automobilskoj industriji preneće Julian Merten, a partner u IBM venture Christoph Welsbach će predstaviti iskustvo jednog od najvećih AI investitora današnjice.

Učesnike očekuju tehnički i biznis orijentisani sadržaji, a u okviru programa će se naći i zvanična  nVidia radionica. Program konferencije će okupiti inženjere, direktore, menadžere u IT industriji, kao i sve one koji imaju inovativan i moderan pristup poslovanju koje neizostavno uključuje primenu novih tehnologija. 

„Naša vizija je da Wonderland AI Summit postane jedan od vodećih svetskih događaja posvećen veštačkoj inteligenciji, verujemo da imamo  potencijal, dovodimo na prvi događaj svetske eksperte iz vodećih svetskih kompanija koji su voljni da pomognu razvoju AI ekosistema” kazao je osnivač AI Summit-a Jovan Stojanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.