JUBMES banka u petu deceniju sa novim tehnologijama

Foto: JUBMES banka, Represent Communications
  • 07.06.2019

  • 16:05

  • Nova ekonomija

  • 0

JUBMES banka proslavila je 40. rođendan i tomprilikom  najavljene su nove usluge, modernije poslovanje, ali i primena novih tehnologija, navodi se u saopštenju ove banke.

„Naše znanje i iskustvo uložićemo u dalje usavršavanje našeg pristupa poslovanju. Ostajemo adaptibilni, efikasni, odgovorni kako bismo održali visoku poslovnu reputaciju banke i spremni da odgovorimo na sve izazove koji su pred nama u narednih 40 godina", rekao je dr Miloš Vujnović, predsednik Izvšnog odbora ove banke.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije sramota pričati o parama

Finansijske tehnologije donose revoluciju u finansiranju malih preduzeća

Tom prilikom istaknut je i jedan od najvažnijih projekata JUBMES-a, humanitarna fondacija „Za dečje srce", koja ove godine obeležava 27 godina postojanja.

Ova fondacija ima za cilj unapređenje uslova u kojima se leče deca sa urođenim srčanim manama, a JUBMES banka je nedavno pokrenula i poseban sajt Fondacije „Za dečije srce" www.zadecjesrce.rs.

Dr Lola Stamenković, pomoćnik upravitelja Fondacije „Za dečje srce" kaže da je pokretanjem ovog sajta javnosti pružena mogućnost prikupljanja sredstava kako bi se pomoglo Fondaciji da obezbedi dodatna sredstva za rad.

pošaljite komentar

Nema komentara