Vesti iz zemlje

01.04.2019. 13:52

NE

Autor: Berislav Vekić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja

Kompanija Nelt dobila priznanje za doprinos projektu Jedan pojas jedan put

Kompanija Nelt dobila je nagradu Brand Leader Award 2019 za izuzetnu saradnju i doprinos u razvoju kineskog projekta Jedan pojas jedan put. 
Nagrada im je uručena na biznis konferenciji Transport i logistika 2019.
Dodeljuje je Dragon Maritime Group, zastupnik logističkog giganta kineske kompanije COSCO, na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti.
Kompanija COSCO, sa kojom Nelt posluje od 2017. godine, jedna je od glavnih izvođača nacionalnog projekta
kineske države Jedan pojas jedan put, koji podrazumeva strateško povezivanje luke Pirej sa različitim destinacijama na Balkanu i zemljama Centralne Evrope. 
Neltov intermodalni terminal u Beogradu je ovom saradnjom postao logističko čvorište Balkana zahvaljujući odličnoj lokaciji, tehničkim i tehnološkim prednostima. 
Jelena Jovanić, menadžer intermodalnog terminala, koja je u ime Nelta primila nagradu, rekla je da je za dve godine rada terminala, kroz poslovni kompleks u Dobanovcima prošlo više od 300 kompozicija i realizovano je 25.000 manipulacija sa više od 15.000 TEU.
„Realizovani su transporti kontejnerima železnicom izmeđuDobanovaca i luke Rijeka, luke Pirej i terminala u  Mađarskoj“, rekla je Jelena Jovanić.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.