Vesti iz zemlje

10.05.2019. 12:29

Nova ekonomija

Autor: Aleksandra Đenadić, Prvo osnovno tužilaštvo

Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava

Crédit Agricole Srbija na predstojećem 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja 2019. godine, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviće poljoprivredne kredite za energetski efikasna ulaganja uz 10% bespovratnih sredstava koje realizuje u saradnji sa KfW nemačkom razvojnom bankom. 
Crédit Agricole Srbija pristupa finansiranju poljoprivrede vodeći računa o održivosti poslovanja i zaštiti životne sredine. Iz tog razloga je u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom, CA banka pripremila kredite za investicije u poljoprivredi koje imaju za cilj razvoj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. 
Uz ove kredite, poljoprivrednici imaju mogućnost da iskoriste i 10% bespovratnih sredstava kao i potpuno besplatnu pomoć tehničkih konsultanata koji ocenjuju izvodljivost i isplativost projekta. 
Sa ciljem da domaćim poljoprivrednicima prenese najnovije trendove iz Evrope, Crédit Agricole Srbija svojim klijentima pruža mogućnost da učestvuju na Agro konferenciji na temu „Stvaranje dodatne vrednosti kroz preprađivačku industriju“ u organizaciji Ambasade Francuske u Srbiji.
Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem na sajmu i u veoma kratkom roku, Crédit Agricole će, posetiocima sajma predstaviti i AgroGrand Prix kreditne kartice za beskamatnu kupovinu repromaterijala na 6 ili 12 rata bez kamate. Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera – dilera vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije.                                                                                                                                                                      

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.