Vesti iz zemlje

06.11.2019. 16:15

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Telekom dobio ugovor vredan 22 miliona sa SMATSA

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) zaključila je ugovor sa Telekomom vredan preko 22 miliona dinara nakon što je srpski operater pobedio u javnoj nabavci u oblasti internetskih usluga.

Ugovor je potpisan u ponedeljak, 4. novembra, a odnosi se na prvu od tri partije javne nabavke – druga partija odnosi se na internet i hosting, a treća na pružanje internet usluga u Crnoj Gori.

Prva partija, u kojoj je pobedio Telekom, ima i najveću procenjenu vrednost od tri. Druga partija je procenjena na četiri a treća na 3,2 miliona dinara.

Posao Telekoma podrazumeva nabavku ili proširenje usluge brzog Internet (HSIA) pristupa, Internet pristupa za goste, L3VPN servisa za administrativnu mrežu i L3VPN servisa za specijalizovane mreže u više zgrada i centara kontrole leta kojima upravlja SMATSA.

Na tenderu koji je raspisan 9. avgusta ove godine javila su se dva ponuđača, ali je ponuda preduzeća Orion Telekom odbačena kao neprihvatljiva.

PROČITAJTE JOŠ:

Za metro se zadužujemo 580 miliona evra, manji deo kod Makrona

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.