Vesti iz zemlje

05.11.2018. 09:41

Autor: Supružnici i vlasnici kompanije Gigant u Hrvatskoj

Zaposlenima poklonili automobile Smart

Supružnici i vlasnici kompanije Gigant u Hrvatskoj

Supružnici i vlasnici kompanije Gigant u Kloštru Podravskom u Hrvatskoj Ksenija i Vladimir Ćurić radnicima su poklonili automobile Smart i ganuli ih do suza.
„Prošlo je mesec dana otkad sam prvi put seo u poklonjeni Smart. I još sam u neverici. Vladimir i Ksenija su divni ljudi, puni razumevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba ceniti i zato sam sretan što sam deo tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko“, kaže Krunoslav Grabić, koji u Gigantu radi 20 godina. 
Poklonjene Smartove voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, takođe radnici u ovoj kompaniji koja se bavi PVC stolarijom. 
Vlasnici kažu da su želeli s radnicima da podele napredak u poslovanju.
„Cilj nam je da i naši zaposlenici osete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije“, kaže Vladimir Ćurić (50), a priču potvrđuje i pet godina mlađa supruga Ksenija.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.