Srbija

04.03.2017. 09:57

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

MUP: Pres služba Saše Jankovića iznosi neistine

Srbija

04.03.2017. 09:57

MUP je saopštio da su netačni navodi pres službe Saše Jankovića da policija nije sačinila zapisnik o intervenciji u Kovačici prilikom prikupljanja potpisa.

„Naprotiv, policija je odmah sačinila zapisnik o prijavljenom događaju i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje se izjasnilo da nema elementa krivičnog dela“, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Ministarstva intervenisali su na poziv predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke koji je tvrdio da su ih četiri osobe uznemiravale, između ostalog i jednu građanku koja je došla da podrži kandidaturu Jankovića, navodi se u saopštenju MUP-a. 

Policija je odmah izašla na lice mesta, obavila razgovor sa svima, uključujući i ženu, koja je navodno uznemiravana, a koja je to policiji negirala. 

MUP apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policiju u političke svrhe i iznošenjem netačnih informacija narušavaju njen ugled.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.