Svet

24.05.2017. 12:03

Blic

Autor: Nova Ekonomija

Tri muškarca uhapšena zbog terorističkog napada u Mančesteru

Svet

24.05.2017. 12:03

Tri muškarca uhapšena su u Mančesteru u vezi sa napadom u ponedeljak uveče na koncertu Arijane Grande u Mančester areni, prenosi Gardijan.

Policija je jutros opkolila džamiju Didsburi u južnom delu grada, nakon čega je objavljeno da je došlo do hapšenje. Nije poznato da li je do hapšenja došlo u samoj džamiji kao ni ko su uhapšeni.

Do sada je u vezi sa bombaškim napadom u kome je ubijeno 22, a povređeno 59 ljudi, uhapepšeno ukupno četiri osobe, piše RT.

Napad se dogodio u ponedeljak uveče ispred Mančester Arene nakon završteka koncerta američke pop pevačice Arijane Grande kada je Salman Abedi aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravui usmrtio 22 osobe uglavnom decu i tinejdžere.

Britanska policije objavila je da je napadač najverovatnije i sam stradao u napadu. Tokom jučeršnjeg dana uhapšen je Abedijev rođeni brat Ismail (23), a dana sje objavljeno da napadač nije radio sam i da je imao pomagače.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.