Srbija

25.02.2021. 12:17

Južne vesti

Autor: Nova Ekonomija

Oglašena prodaja fabrike čokolade „Simka“ iz Vranja

Fabrika čokolade "Simka" u Vranju oglašena je na prodaju zajedno sa ostalom imovinom Beogradske industrije hrane "Dunja", po ceni od 187,9 miliona dinara, prenele su Južne vesti. Prva licitacija je zakazana za 30. mart.Agencija za licenc...

Srbija

25.02.2021. 12:17

Fabrika čokolade „Simka“ u Vranju oglašena je na prodaju zajedno sa ostalom imovinom Beogradske industrije hrane „Dunja“, po ceni od 187,9 miliona dinara, prenele su Južne vesti. Prva licitacija je zakazana za 30. mart.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika na svom sajtu navodi da zainteresovani za učešće u javnom nadmetanju treba da uplate depozit od 75,1 milion dinara.

Industrija hrane „Dunja“ bavila se proizvodnjom čokolade, kakaa i kondiktorskih proizvoda (slatkiša), a u stečaju je od marta prošle godine.

Fabrika čokolade „Simka“, koja se prodaje u okviru kompleksa, osnovana je 1997. godine u industrijskoj zoni i prostire se na 5.284 kvadratna metara.

U oglasu se navodi da je „Simka“ opremljena za proizvodnju po najsavremenijim tehnološkim standardima.

Sastoji se od građevinskih objekata u vanknjižnom vlasništvu stečajnog dužnika (jer nije bila izdata upotrebna dozvola), objekata koji nisu upisani kod RGZ – SKN Vranje (trafostanica, pomoćni objekat uz halu, bilbord – temelji i spremnik – cevovod AMV), zatim opreme u pogonima i radionicama i druge imovine.

FIRMI MILENIJUM TIMA OKO 10 MILIONA EVRA BESPOVRTANE POMOĆI

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.