Srbija

12.03.2021. 11:03

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Er Srbija povećava broj nedeljnih letova do Njujorka

Zbog pojačane tražnje, naša nacionalna aviokompanija Er Srbija će od ponedeljka, 22. marta povećati broj letova između Beograda i Njujorka. Planirano je da Er Srbija na ovoj liniji saobraća ponedeljkom, četvrtkom i subotom, odnosno tri ...

Foto: Er Srbija

Srbija

12.03.2021. 11:03

Nacionalna aviokompanija Er Srbija će od ponedeljka, 22. marta povećati broj letova između Beograda i Njujorka na tri nedeljno. Planirano je da Er Srbija na ovoj liniji saobraća ponedeljkom, četvrtkom i subotom, zbog, kak ose u saopštenju navodi, povećanje tražnje za letovima do Amerike.

Novi let Er Srbije iz Beograda obavljaće se ponedeljkom u 7:20 časova, a let iz Njujorka biće u 15:40 časova, po lokalnim vremenima. 

Rukovodstvo Er Srbije, tvrdi da uprkos pandemiji korona virusa, njena linija dobro funkcioniše i predstavlja jednu od njenih najjačih ruta . 

„Sjedinjene Američke Države su veoma značajno tržište i raduje nas što obezbeđujemo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu, ne samo Srbiji, već i širem regionu“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

ER SRBIJA SMANJUJE BROJ ZAPOSLENIH I NJIHOVE PLATE

U nacionalnom avio-prevozniku navode da su u septembru prošle godine bili na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta na Terminalu 4 najprometnijeg njujorškog aerodroma.

Od ponovnog uspostavljanja vazdušne veze sa SAD 6. juna 2020. do 28. februara 2021. godine, Er Srbija je obavila 218 letova između Beograda i Njujorka, na kojima je prevezla više 38 hiljada putnika.

Letove između Beograda i Njujorka obavlja najveći avion u floti Er Srbije, erbas A330.

KAKO ĆE ER SRBIJA PLATITI SVOJE DUGOVE

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.