Srbija

17.05.2021. 15:08

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Audio hakaton Impact Huba i Soundera 27. maja u Beogradu

Novčane nagrade i programersko onlajn takmičenje, Hakaton održaće se u četvrtak 27. maja, saopštili su zajednica preduzetnika Impact Hub Belgrade i američko-srpska podkast platforma Sounder.fm. Tema takmičenja, kako se naglašava,...

Foto: Impact Hub

Srbija

17.05.2021. 15:08

Domaća zajednica preduzetnika Impact Hub Belgradeameričko-srpska podkast platforma Sounder.fm, organizuju online hakaton na temu audio tehnologija. Hakaton će se održati 27. maja, u okviru Letnjeg Demo Dana, a ukupan nagradni je 10.000 evra.

Organizatori su saopštili da će ceo proces nadgledati stručnjaci, koji će i birati pobednika.

Pred učesnike će biti postavljen izazov na temu audio tehničkih rešenja, nakon čega će imati četiri sata da osmisle ideju, koja ne mora da bude razrađena u celosti. 

Najbolje tri ideje biće novčano nagrađene, u iznosu od pet, tri i dve hiljade evra evra, a učesnici mogu da budu pojedinci ili timovi sa dva do četiri člana.

Sounder.fm je brzo rastuća podkast platforma, osnovana od strane bivših zaposlenih u kompanijama Google i Spotify.

ŠVAJCARSKA KOMPANIJA PODSTIČE ŽENE U SRBIJI DA SE BAVE PROGRAMIRANJEM

Članovi njihovog tima, kako se objašnjava, koji su dokazani eksperti u tom polju, biće na raspolaganju za svaku pomoć i konsultacije svima koji budu učestvovali i poručuju da će rado podeliti svoje znanje i iskustvo.

Impact Hub Belgrade pozvao je sve zainteresoavane i na ostatak programa tokom Demo dana, koji će i ovog puta okupiti veliki broj investitora i startapa iz celog regiona, ali i lidere svetskih kompanija. 

Prijave za hakaton i Demo dan obavljaće se do 25. maja,  a sve doatne informacije dostupne su na sledećem LINKU.

Napominje se da ne postoje ograničenja u vezi sa pitanjem nivoa ekspertize, pa je ovaj događaj odličan povod za takozvani „tim building“, ali i povezivanje sa ljubiteljima audio-tehnologije, ili početak neke lepe saradnje.

STARTAPI MOGU DA RAČUNAJU NA EVROPSKI FOND ZA INOVATIVNA PREDUZEĆA

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.