Srbija

26.05.2021. 11:49

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Programeri za građane: Otvoren poziv za prijavu ideja

VegaIT

Srbija

26.05.2021. 11:49

Kompanija Vega IT, po četvrti put, organizuje društveno-odgovornu akciju pod nazivom “Programeri za građane” (Code For A Cause 4). 

Cilj ovogodišnje kampanje je pružanje pomoći neprofitnim i nevladinim organizacijama da se digitalizuju kroz izradu besplatnih softverskih rešenja koja će im pomoći u njihovom radu. Svi zainteresovani predstavnici organizacija mogu svoje ideje da prijave putem ovog linka do 14. juna.

Nakon zatvaranja prijava, sve ideje će biti postavljene na javno glasanje putem Vega IT Facebook stranice (od 21. do 25. juna) gde će građani imati prilike da glasaju za ideje. Na osnovu njihovih glasova kreiraće se lista prioriteta projekata. 

Sledeći korak biće pozivanje IT kompanija (od 29. juna do 30. jula) i digitalnih agencija (od 05. do 30. jula) koje žele da se pridruže kampanji “Programeri za građane” i daju svoj doprinos zajednici.

Finalni događaj, Hakaton, zakazan trajaće 48 časova ( od 24. do 26. septembra) i tokom ovog perioda će učesnici raditi na izradi potrebnih softvera. 

Svi neophodni materijali se nalaze na ovom linku

Za sve dodatne informacije i zakazivanje gostovanja možete pisati na cfac@vegait.rs i u.gostovic@vegait.rs ili pozvati na +38163495115.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.