Srbija

31.01.2022. 14:52

Nevena Petaković

Autor: Nova Ekonomija

Grad Beograd kupuje TV sekunde za emitovanje emisija o poljoprivredi

Sekretarijat za poljoprivredu raspisao je poziv televizijskih usluga, odnosno snimanja i emitovanja  specijalizovanih emisija iz oblasti poljoprivrede. Sekretarijat za poljoprivredu Grada Beograda raspisao je poziv za podnošenje ...

Pixabay

Srbija

31.01.2022. 14:52

Sekretarijat za poljoprivredu raspisao je poziv za nabavku televizijske usluge snimanja i emitovanja specijalizovanih emisija iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Beograda. 

Izabrani pružalac usluge će, kako piše i dokumentaciji, biti u obavezi da u toku važenja ugovora snimi i na svom TV programu emituje dvanaest specijalizovanih emisija iz oblasti poljoprivrede na teritoriji grada, u trajanju od 30 minuta, sa pet repriza po snimljenoj emisiji. 

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Beograda raspisao je poziv za podnošenje ponuda za nabavku usluge kupovina vremena za televizijsko emitovanje programskog sadržaja – snimanje i emitovanje specijalizovanih emisija iz oblasti poljoprivrede, objavljeno je na sajtu Grada.

Broj emisija sa reprizama, po snimljenoj emisiji, koje se emituju u toku jednog meseca, biće, kako piše, određen u skladu sa potrebama Sekretarijata za poljoprivredu.

Sekretarijat za poljoprivredu osnovan je krajem oktobra prethodne godine, jer je kako je tada rekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, „poljoprivreda sve značajnija za privredu Beograda“.

Ponuđač će biti u obavezi da obezbedi sve neophodne tehničke i produkcione uslove, potrebno osoblje i odgovarajuća materijalno-tehnička sredstva, između ostalog, minimalno dve kamere ENG, audio ENG opremu (mikrofon, bubica, slušalice), rasvetno telo, jednog producenta i reditelja, tri novinara, jendog organizaora, dva snimatelja i dva montažera.

Među uslovima za dodelu ugovora je i taj da je ponuđač tokom 2021. godine proizveo i emitovao najmanje 60 odsto programskog sadržaja koji obrađuje teme iz oblasti poljoprivrede. 

„To podrazumeva da sadržina emitovanog programa pruža informacije koje se preduzimaju u oblasti poljoprivredne proizvodnje i merama zaštite u ovoj oblasti i da ima iskustva u snimanju i realizovanju specijalizovanih emisija“, piše u dokumentaciji. 

Od ponuđača se traži i da je u obračunskoj 2020. godini ostvario minimum ukupnih poslovnih prihoda u iznosu od 30 miliona dinara. 

Ponude mogu da se dostave najkasnije do 4. feburara, do 12 časova, na adresu Sekrearijata za poljoprivredu. 

Кriterijum za dodelu ugovora biće najniža ponuđena cena.

Sekretarijat će izabranom ponuđaču dostaviti nalog u kome će detaljno naznačiti vrstu snimanja i emitovanja programa i u kom roku (terminima) treba da bude realizovan.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.