Srbija

18.03.2022. 10:53

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Netfliks razmatra da dodatno naplaćuje deljenje naloga i lozinki

netflix Foto: Pixabay

Srbija

18.03.2022. 10:53

Striming platforma Netfliks testira uvođenje doplate za deljenje naloga i lozinki sa ljudima van domaćinstva. Nove funkcije Netfliks za sada testira samo u Čileu, Kostariki, i Peruu. 

Najveća platforma za filmove i serije najavila je da počinje da testira funkcije koje bi pretplatnicima ostavile mogućnost da i dalje dele naloge i lozinke sa ljudima van svog domaćinstva, ali uz nešto veću cenu (između 2 i 3 dolara). 

Netfliks planira ulazak na tržište video igara

Netfliks je, između ostalog,  na svom sajtu prikazao kako bi ubuduće moglo da funckioniše „dodavanje članova“:

  • Dodajte dodatnog člana: Korsnici standard i premijum paketa će moći da dodaju podnaloge za najviše dva člana sa kojima ne žive – svako sa svojim profilom, personalizovanim preporukama, prijavom i lozinkom, po nižoj ceni.
  • Prenesite profil na novi nalog: Članovi osnovnih, standardnih i premijum paketa mogu da omoguće ljudima koji dele svoj nalog da prenesu informacije profila ili na novi nalog ili na „podnalog“ pri čemu će se sačuvati istorija gledanja, opcija Moja lista, i personalizovane preporuke. 

„Uvek smo olakšavali ljudima koji žive zajedno da dele svoj Netfliks nalog, sa mogućnostima da imaju zasebne profile  i više strimova u našim Standard i Premium paketima.  Ovo je takođe stvorilo izvesnu zabunu  oko toga kada i kako Netfliks može da se deli. Kao rezultat toga, računi se dele između domaćinstava – što utiče na našu sposobnost da investiramo u sjajne nove TV i filmove za naše članove“,  naveo je u objavi na Netfliksovom sajtu direktor za inovacije Chengyi Long. 

Netflix premašio 200 miliona pretplatnika i postao samoodrživ

    Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

    Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.