Srbija

15.04.2022. 16:46

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Serbia Business Run sutra na Paliću

Foto: SportIt

Srbija

15.04.2022. 16:46

Druga po redu poslovna trka SE Serbia Business Run održaće se 21. aprila u 17 časova na Paliću, a pravo na učešće imaju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola i maksimalnog broja učesnika.

Subotica Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i najveći gradski sportsko-poslovni događaj u ovom delu Srbije. Tokom tri godine organizovanja, u Subotici je učestovalo preko 1.000 trkača iz preko 100 kompanija.

Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim, za timski plasman potrebno je minimum tri učesnika, a ukoliko kompanija ima samo jednog predstavnika, on/ona će se takmiči u individualnom plasmanu. 

Učesnike očekuje „bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih pet kilometara održava se After Work & Run žurka“.

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica, a one najbolje očekuju pehari i robne nagrade partnera.

Posle održane trke u Novom Sadu (7. aprila) serija se sada nastavlja u Subotici, a nakon toga u Nišu (8. septembar) i Beogradu (29. septembar).

Ideja Serbia Business Run sportsko-poslovnog događaja jeste širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima. Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16.000 zaposlenih.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.