Srbija

18.04.2022. 10:20

Nevena Petaković

Autor: Nova Ekonomija

Er Srbija otvorila letnju čarter sezonu

Pixabay

Srbija

18.04.2022. 10:20

Letovima između Beograda i Hurgade avio-kompanija, Er Srbija otvorila je letnju čarter sezonu za 2022. godinu.

U aprilu je ka Hurgadi planirano oko 30 letova, u maju Er Srbija pokreće i prve čarter letove ka Turskoj, a od juna i ka drugim destinacijama, navodi se u saopštenju Er Srbije.  

U saradnji sa domaćim turističkim agencijama, Er Srbija planira da tokom aktuelne letnje sezone obavi više od 1.000 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj, Italiji i Tunisu. 

Er Srbija otplatila zajam od 63 milona firmi EA Partners

„Čarter saobraćaj Er Srbije se obavlja ka destinacijama koje su već dugi niz godina atraktivne domaćim turistima“, navodi Er Srbija.

Najpopularniji su letovi za destinacije u Turskoj  –  Antaliju, Bodrum, Dalaman i Alanju, a za njima slede Hurgada i Šarm el Šeik, kao i veliki broj grčkih ostrva, kao što su Krit, Rodos, Samos, Skijatos, Krf, Kefalonija, Kos i Zakintos.

Nakon gotovo tri godine pauze, u planu je i obnova čarter letova za Tunis i italijanske regije Siciliju i Kalabriju.

Er Srbija počinje da leti do Trsta i Bolonje

„Turska tradicionalno zadržava prvo mesto na listi najtraženijih letovališta, a kao drugi izbor putnika ističe se Egipat, destinacija koja beleži snažan rast iz godine u godinu. Do ovih zemalja će sada moći direktno da se putuje i iz Niša, gde se očekuje značajan rast broja čarter letova“,  navodi se u saopštenju.  

Tokom predstojećih praznika planirano je više desetina čarter letova za Egipat i Tursku, kao i veliki broj turističkih grupa na letovima u redovnom sobraćaju, prvenstveno ka destinacijama na Mediteranu i kontinetalnom delu Evrope. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.