Srbija

08.04.2016. 10:22

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Karađorđevići poklonili bolnici u Valjevu auto za prevoz pacijenata

Srbija

08.04.2016. 10:22

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević posetili su Opštu bolnicu u Valjevu, kojoj su poklonili putnički automobil Fijat 500L, vredan 10.500 evra, koji će služiti za prevoz pacijenata kojima je potrebna terapija.

Automobil je kupljen sredstvima koja su obezbeđena zahvaljujući humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada, koja je pod pokroviteljstvom princeze Katarine, navedeno je u saopštenju.

Princeza Katarina se zahvalila svojim saradnicima i prijateljima iz humanitarne organizacije Lajflajn Kanada, sa kojima je realizovala uspešnu donatorsku večeru, na kojoj su prikupljena sredstva za kupovinu šest putničkih automobila za zdravstvene ustanove u Srbiji.

Karađorđevići su posetili i odeljenje pedijatrije, gde su mališanima koji se trenutno nalaze na ovom odeljenju darivali igračke, kako bi im bar malo ulepšali dane koje provode u bolnici.

Princ Aleksandar i princeza Katarina posetili su manastir Ćelije, gde su, na praznik Blagovesti, prisustvovali liturgiji.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.