Vesti iz zemlje

06.04.2023. 15:39

Nova ekonomija

Autor: Nova ekonomija

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu produžio konkursne rokove

Pomereni rokovi za dobijanje subvencija....

Foto: Pixabay

Vojvođanski Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu promenio je vremenske okvire za četiri raspisana konkursa za dodelu subvencija.

Kako je saopošteno, konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru (za 2023. godinu) će izmenom odluke biti otvoren do utroška sredstava, a najkasnije zaključno sa 21. aprilom 2023. godine.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera u AP Vojvodini u 2023. godini takođe će biti otvoren do 21. aprila 2023. godine.

Srpski poljoprivrednici i dalje predaleko od IPARD fondova

Oni koji žele da se prijave na Konkurs za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima u AP Vojvodini u 2023. godini mogu to da učine do 24. aprila 2023. godine.

Izmenjen je i rok za prijavljivanje na Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za podizanje konkurentnosti u pčelarstvu u AP Vojvodini u 2023. godini. Zainteresovani izmenom odluke mogu da konkurišu do 21. aprila 2023. godine.

Ukida se zastarela papirologija za subvencije u poljoprivredi

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.