Srbija

20.06.2016. 11:09

B92

Autor: Nova Ekonomija

Taksisti protestuju jer su im Komunalni policajci tukli kolegu

Srbija

20.06.2016. 11:09

Vozači Beogradskog taksija odbili su da primaju vožnje tokom noći, protestujući zbog incidenta koji se dogodio na aerodromu Nikola Tesla.

Kako saznaje B92.net, u nedelju uveče je došlo do sukoba pripadnika Komunalne policije i jednog taksiste.

Navodno je došlo do uvreda i odgurivanja, posle čega je, kako kažu očevici, grupa pripadnika Komunalne policije napala, oborila i pretukla vozača.

Portparol Beogradskog taksija Milan Bojović rekao je da ne zna zbog čega je došlo do sukoba, kao i da je jedan taksista prebačen u bolnicu. 

Dodao je i da su vozači Beogradskog taksija zvali policiju, koja posle prvog poziva nije došla, ali je ipak intervenisala posle drugog poziva. 

Kaže i da je ukupno trebalo 45 minuta pripadnicima policije da dođu do aerodroma, kao i da je u blizini mesta gde se dogodio incident stajao jedan policajac koji nije hteo da priđe. 

Očevici incidenta navode i da je do sukoba došlo zato što je vozač stajao parkiran negde zbog kiše, kao i da je na taksi stanici zbog oluje voda bila visine i do 40 centimetara, zbog čega su taksisti morali da nađu alternativno mesto za parkiranje. 

Vozači Beogradskog taksija su naveli i da su se bojkotu i protestu na aerodromu pridružili i vozači druga dva taksi udruženja, a Beogradski taksi tokom večeri nije primao vožnje, niti je centrala bila u funkciji.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.