Srbija

21.06.2016. 10:42

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Najveću štetu jučerašnje nevreme napravilo na malinjacima

Srbija

21.06.2016. 10:42

Najveće posledice nevremena su na teritoriji grada Beograda i u Banatu, ali nije bilo mnogo intervencija niti dramatičnih situacija, rekao je danas pomoćnik načelnika Sektora MUP za vanredne situacije Bojan Tomić.

„Što se tiče intervencija, nije ih bio veliki broj. Najviše je bilo u urbanim delovima u Beogradu i Pančevu. Intervencije su uglavnom bile tehničke crpljenje vode, uklanjanje drveća sa kolovoza“, rekao je on za RTS.

Tomić je istakao da je najdramatičnija situacija bila u Beogradu kod Autokomande, na autoputu Beograd Niš, kada je jedno vozilo ostalo zaglavljeno u vodi i kada je obavljeno spasavanje tri osobe.

„Ovakav vid poplava vrlo brzo dolazi i može da izazove posledice, ali se i brzo povlači po prestanku padavina. Srećom nismo imali mnogo nekih dramatičnih situacija“, kazao je on.

Govoreći o šteti koja je naneta poljoprivrednim kulturama, Tomić je rekao da se nezvanično može reći da je najveća šteta bila na malinjacima u Zapadnoj Srbiji, kao i da su opštinske komisije za procenu štetu na terenu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. U maloprodajama već godinama je udeo kreditnih kartica 30%. Ostalo je gotovina. Sada je porasla samo on line kupovina, samim tim i plaćanje karticama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.