Srbija

22.06.2016. 10:12

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Business Cafe pod sloganom ‘Van okvira’ 29. juna u Mixer Housu

Srbija

22.06.2016. 10:12

Business Cafe, poznato okupljanje preduzetnika širom regiona, biće po dvanaesti put održano u Beogradu 29. juna u 18h u Mixer Housu. 

Ovoga puta druženje se odvija pod sloganom „Van okvira“, a autorka projekta, zagrebačka preduzetnica Kristina Ercgović i njeni gosti, potrudiće se da publici pokažu koliko je važno i za preduzetnike inspirativno razmišljanje van okvira.

Gosti dvanaestog Business Cafea su Miša Lukić, vodeći čovek agencije Publicis za centralnu i istočnu Evropu, osnivač marketinške agencije Leo Burnett, od 2013. godine i nosilac titule lider kreativnog mišljenja, Istok Radovanov, jedan od trojice kolega iz Zrenjanina koji su kreirali brend drvenih naočara Prayeyewear, Milena Radenković, osnivačica Makadama, mesta koje od zaborava čuva radove starih zanatlija, umetnika i dizajnera, kao i Dobrica Nikolić, vlasnik firme Ambalažerka.

Gosti će, iz svog ugla, govoriti o tome koliko je važno razmišljati, ali i delovati, izvan uobičajenih okvira i podeliti sa publikom svoja iskustva u ličnom razvoju i u razvoju sopstvenih firmi.

Junski Business Cafe se završava modnom revijom u organizaciji Belgrade Workshopa, degustacijom Friškog jazačkog sira i muzičkim nastupom jednog od redovnih gostiju iz publike.

Dodatne informacije možete dobiti putem linka http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/12-dogadjaji/1091-11- business-cafe- mali-su- veliki.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. MOJE LICNO MISLJENJE DA OVAJ TEKST PREDSTAVLJA NAJSNAZNIJE ORUZJE PROTIV OVAKVE VLASTI I NJENE EKONOMSKE POLITIKE. PROBLEM JE STO OPOZICIJA VJEROVATNO IMA STRUCNJAKE EKONOMSKE OBLASTI ALI TI LJUDI ILI SU OPORTUNISTI ILI KUKAVICE.SVOJEVREMENO DEVEDESETIH GODINA SLOVENCI SU ILUSTRATIVNO POKAZALI RAZLIKU U PRIORITETIMA SLOVENACKOG DRUSTVA ZA RAZLIKU OD DRUSTVA SRBIJE. REKLI SU DA KOD NAS U SLOVENIJI NAJTIRAZNIJI DNEVNI LIST NOSI NAZIV – DELO – ,A U SRBIJI NAJTIRAZNIJI DNEVNI LIST NOSI NAZIV – POLITIKA -. ZAKLUCAK .GDJE JE DANAS SLOVENIJA A GDJE SRBIJA. NEKA OPOZICIJA CITA VASE TEKSTOVE I ETO IM KVALITETNE ARGUMENTACIJE U BORBI ZA VLAST.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.