Srbija

24.06.2016. 12:51

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Bojan Atlagić novi v.d. direktora EPS distrubucije

Srbija

24.06.2016. 12:51

Izvršni odbor „Elektroprivrede Srbije“ imenovao je Bojana Atlagića za v. d. direktora privrednog društva Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“. Dosadašnji direktor „EPS Distribucije“ Bogdan Laban izabran je za gradonačelnika Subotice. 

Bojan Atlagić radi u „Elektroprivredi Srbije“ od 2000. godine, a od 2012. obavljao je dužnost direktora ogranka Elektrodistribucija Novi Sad. Atlagić je diplomirao na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ Univerziteta u Novom Sadu, a završio je i master studije.

Od 1. jula 2015. godine stupanjem na snagu statusnih promena, predviđenih Programom reorganizacije „Elektroprivrede Srbije“, pet nekadašnjih privrednih društava za distribuciju električne energije posluje kao jedinstveni Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“.  

„Jednaki uslovi isporuke i kvaliteta električne energije za sve kupce na celoj teritoriji Srbije jedan su od prioritetnih ciljeva rada jedinstvenog operatora distributivnog sistema „EPS Distribucija“. Nastavićemo da radimo na povećanju efikasnosti, unapređenju pogonske spremnosti distributivnog sistema i odlučni smo u tome da stanemo na put neovlašćenom korišćenju električne energije“ rekao je Atlagić. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Prošli su izbori, a sada se vraca porez na akcizeee. Za to smo glasali. Dok u drugim zemljama država se odriče akciza, kod nas nije tako.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.