2021

10.09.2021. 12:48

dm drogerie markt

Autor: Nova Ekonomija

dm Ženska trka 2. oktobra na Adi Ciganliji

dm drogerie markt

2021

10.09.2021. 12:48

Kompanija dm drogerie markt naslovni je sponzor dm Ženske trke, koju organizuje Beogradski maraton u subotu 2. oktobra 2021. godine od 10.00 časova na Adi ciganliji. Kompanija i organizator pozivaju sve pripadnice lepšeg pola da se prijave na zvaničnom sajtu Beogradskog maratona i istrče ili prošetaju 7,7 kilometara, koliko je duga staza oko jezera.

Ovaj sportski događaj, osim promocije značaja bavljenja fizičkom aktivnošću, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ima za cilj i promociju zaštite životne sredine, ali i podrške i solidarnosti sa osobama s invaliditetom. Prepoznajući značaj trke, iz kompanije dm drogerie markt poručuju da svoje učešće vide kao doprinos zajednici u kojoj posluju.

„Velika nam je čast da budemo deo jednog ovakvog događaja, namenjenog pripadnicama lepšeg pola. Dugi niz godina trudimo se da kroz razne projekte pomognemo ženama, za njihov što bolji položaj u društvu. One imaju neverovatnu snagu, pokretači su mnogih promena i ovo je samo jedan od načina da im pokažemo da će u nama uvek imati oslonac. Uvek se trudimo da budemo saveznici zajednice u izgradnji kvalitetnijeg okruženja za najrazličitije grupe. Posebno nam je važno što kroz ovaj događaj pružamo sveobuhvatnu podršku promociji zdravih životnih navika. Naša podrška ovakvim događajima, učestvovanje u humanitarnim akcijama i pokretanje raznih društveno odgovornih inicijativa proističu iz korporativne filozofije zasnovane na vodilji Čovek u centru poslovanja“, rekla je Svetlana Jovanović Mitić, marketing menadžerka kompanije dm drogerie markt i pozvala dame da se u što većem broju prijave za trku.

Iz Beogradskog maratona napominju da je uključivanje naslovnog sponzora od izuzetne važnosti za održavanje ovakvih masovnih događaja.

„Posebno nam je drago da se u realizaciju celog projekta uključuje dm, kao značajan partner koji u svojoj korporativnoj politici podržava slične događaje u regiji. Ovako ozbiljan i sistemski pristup kompanije dm promociji zdravog i aktivnog načina života u ženskoj populaciji znatno utiče na povećanje broja žena u sportskim aktivnostima u poslednjim decenijama, ali i na njihovo bolje fizičko i mentalno zdravlje, kao i kvalitetniji način života – što doprinosi boljem stanju javnog zdravlja u zemlji“, napomenuo je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Prema izveštajima Svetske zdravstvene organizacije fizička neaktivnost je četvrti uzrok smrtnosti svetske populacije, te je promocija trčanja i hodanja glavna tema dm Ženske trke. Osim toga, u fokusu će biti i značaj zaštite životne sredine. Ženska trka je zamišljena kao Eco friendly događaj s konkretnim aktivnostima koje imaju za cilj da ukažu na to da svi zajedno svojim aktivnostima možemo da učinimo mnogo za poboljšanje uslova u kojima živimo i pomognemo u stvaranju zdravije sredine za buduće generacije. Takođe, Beogradski maraton kao organizator decenijama posvećuje posebnu pažnju osobama s invaliditetom, ukazujući na potrebu solidarnosti i njihovog uključivanja u događaje i aktivnosti, sa željom da im se omogući lakši, kvalitetniji i jednostavniji svakodnevni život sa što manje barijera. 

Sve dame učesnice dm Ženske trke dobijaju posebnu učesničku majicu kao i poklone naslovnog sponzora, a nakon pređenih 7,7 km – okrepljenje i medalju. Dođite na dm Žensku trku da osetite pravi duh maratona, ali i uživate u prirodi, brojnim aktivnostima i muzičkom programu. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.