2021

05.11.2021. 14:25

Delez Srbija

Autor: Nova Ekonomija

Dobro delo za SOS Dečije selo

U tradicionalnoj humanitarnoj akciji kompanije Delez Srbija i njenih dobavljača „Dobro delo za SOS Dečije selo“ za samo mesec dana prikupljeno je više od milion dinara za bolje uslove života dece i mladih bez roditeljskog staran...

SOS Dečije selo

2021

05.11.2021. 14:25

U tradicionalnoj humanitarnoj akciji kompanije Delez Srbija i njenih dobavljača „Dobro delo za SOS Dečije selo“ za samo mesec dana prikupljeno je više od milion dinara za bolje uslove života dece i mladih bez roditeljskog staranja uključenih u programe koje sprovodi Fondacija SOS Dečija sela Srbija.

Uz podršku i solidarnost građana koji su učestvovali u akciji, kupovinom obeleženog školskog asortimana, kompanija Delez Srbija donirala je prikupljena sredstva Fondaciji, čime se doprinosi boljim uslovima života i pravilnom razvoju dece i mladih o kojima ova organizacija brine. 

„Prvi školski dani predstavljaju važan korak za svako dete i zato je važno da u tom periodu imaju posebnu podršku i sigurnost. Raduje nas što iz godine u godinu građani pokazuju sve više solidarnosti i želje da prilikom odabira školskog pribora u Mega Maxi i Tempo hipermarketima izaberu baš onaj koji će doprineti spokojnijem odrastanju dece i mladih bez roditeljskog staranja o kojima brinemo kroz sve naše programe“, rekla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalna direktorka SOS Dečija sela Srbija.

U ovogodišnju humanitarnu akciju, koju je kompanija Delez Srbija realizovala petu godinu zaredom, uključili su se dobavljači Gatarić, Novo Beogradsko Knjižarsko, Optimum, Univerzal, Marina Company, Eurocom, Ilijanum.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.