2021

12.05.2021. 12:34

Galenika

Autor: Nova Ekonomija

Otvoren konkurs za praktikanta – urednika sajta dvadesete.rs

Galenika

2021

12.05.2021. 12:34

Platforma ZDRAVO DVADESETE raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za poziciju urednika sajta dvadesete.rs. Praksa je namenjena studentima i predstavlja jedinstvenu priliku mladima da zarone ispod površine bazičnih znanja o digitalnim komunikacijama i uredništva.

Praksa se realizuje u okviru platforme ZDRAVO DVADESETE koju je pokrenula kompanija Galenika u cilju podrške u prevenciji hroničnih oboljenja i uspostavljanja zdravih životnih navika među mladima. Cilj programa prakse je angažovanje studenata koji su kreativni, obrazovani, informisani i pre svega ambiciozni i spremni da odgovore na izazove digitalnih komunikacija

„Projekat „Zdravo dvadesete“ kroz primamljiv i prilagođen sadržaj pruža relevantne i proverene informacije u cilju uspostavljanja zdravih životnih navika među mladima dok praksa u okviru projekta daje posebnu priliku studentima da svoju kreativnost pretoče u sadržaj koji pomera granice, edukuje mlade i utiče na proces transformacije njihove svakodnevne rutine. Studentima se pruža prilika da radeći u stimulativnom okruženju steknu brojna znanja i veštine i zakorače ka karijeri punoj brojnih šansi i stimulišućih izazova“, izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika. 

Izabrani kandidat biće angažovan na uređivanju i vođenju tima kreatora sadržaja sajta dvadeste.rs, što podrazumeva brojne zadatke poput planiranja i uređivanja, kao i koordinaciju sadržaja za sajt i društvene mreže ZDRAVO DVADESETE. Takođe, uz ovu poziciju, a uz pomoć izabranog glavnog urednika sajta, biće izabrana još tri kandidata za pozicije kreatora sadržaja. Glavni urednik će sa svojim timom raditi na planiranju, pripremi i realizaciji sadržaja, kao i analizi i pripremi izveštaja o postignutim rezultatima.

Program šestomesečne stručne prakse podrazumeva i edukacije iz oblasti menadžerskih, komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu.

Konkurs za praktikanta – urednika sajta otvoren je do 24. maja, a odabrani kandidat biće obavešten 1. juna, nakon čega će uslediti odabir i preostalih praktikanata. Početak stručne šestomesečne prakse planiran je za 05. jul.

Sve informacije o uslovima, detaljima angažovanja, kao i načinu prijave za program stručne prakse možete pronaći na LINKU

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.