2021

12.03.2021. 13:19

Mozzart

Autor: Nova Ekonomija

Podrška za desetku

Mozzart

2021

12.03.2021. 13:19

Direktor sektora ljudskih resursa Marija Božović: Naša kompanija zapošljava akademce, finansira školovanje, omogućava stručne prakse, pruža podršku studentskim organizacijama… Univerzitet u Beogradu je dragocena baza budućih vrsnih stručnjaka, a sada smo postala i zlatni partner Rektorata na projektu “Evropska Univerzijada”

Mozzart asistira obrazovnim ustanovama, a studenti izlaze kao pobednici! Regionalni lider u oblasti igara na sreću već duži niz godina pruža podršku akademcima kroz niz akcija, sponzorstava, stipendiranje onih sa desetkama u indeksu… O društvenoj odgovornosti ove kompanije može se pročitati u diplomskim radovima, a ovakav vid pomoći  univerzitetskoj zajednici dobija najviše ocene i u samom Rektoratu. Saradnja sa Univerzitetom u Beogradu krunisana je zlatnim partnerstvom na projektu “Evropska Univerzijada”, pa će Mozzart biti najverniji navijač studenata i na Evropskim igrama u Beogradu od 14. do 27. jula.

Pre dve godine, od rektorke Ivanke Popović, Mozzart je dobio priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta, dok će ove biti zlatni partner Rektorata u organizaciji Univerzijade. Kroz sport se razvijaju motivacija i posvećenost, jača osećaj zajedništva i odgovornosti i nagrađuje doprinos pojedinca timu, a to su vrednosti koje negujemo kod naših zaposlenih i koje su direktno doprinele tome da naša kompanija postane regionalni lider – istakla je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa u kompaniji Mozzart.

Mozzart je prethodnih dana imao jedno bronzano partnerstvo, ali i ono je zlata vredno za studente ako se posmatra kroz prizmu kontinuirane podrške Case Study Show-u od 2017. godine. Ovaj projekat Studentske organizacije ESTIEM omogućava akademcima da se lakše prilagode korporativnom svetu, a kroz edukaciju i rešavanje studije slučaja stiču neophodne veštine za ulazak na tržište rada.

Univerzitet u Beogradu je dragocena baza budućih vrsnih stručnjaka. Kao kompanija koja najvrednijim kapitalom smatra ne samo svoje zaposlene, već i sve kvalitetne kadrove na tržištu rada, kontinuirano ulažemo u mlade talente, što predstavlja našu HR strategiju. Svesni da konkurentsku prednost mogu da obezbede samo timovi velikih kapaciteta i ambicija, oduvek smo podsticali razvoj mladih, koje sve više uključujemo u svoje poslovanje – bilo kroz omogućavanje stručnih praksi, zapošljavanje, finansiranje školovanja ili pružanje podrške njihovim udruženjima i organizacijama – zaključuje Marija Božović. 

Sponzorstva i saradnje sa studentima:

Studentska organizacija ESTIEM i podrška događaju Case Study Show od 2017. godine

Godišnje partnerstvo sa Studentskom organizacijom BEST (Board of European Students of Technology)

Stipendiranje talenata i podrška u daljem usavršavanju – Stefan Đorđević (diplomirani fizičar i inženjer elektrotehnike, završio je dva fakulteta u roku sa svim desetkama), Veselin Manojlović (upisao doktorske studije na Oksfordu, gde proučava matematičko modelovanje evolucije tumora i rizika za obolevanje od raka),  Matija Glišić (student prestižnog francuskog koledža „Ecole Polytechnique“)

Učešće na sajmovima zapošljavanja

Tromesečni program obuke mladih programera i zapošljavanje nakon programa

Organizacija prakse za studente

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.