2021

25.10.2021. 14:10

Delez Srbija

Autor: Nova Ekonomija

Poziv mladima za rad u dinamičnom okruženju

Delez Srbija

2021

25.10.2021. 14:10

Kompanija Delez Srbija priključila se programu Vlade Republike Srbije „Moja prva plata“ i tako podržala jednu od mera podrške privredi i podsticanju zapošljavanja mladih i rešavanju problema nedostatka kadrova u privredi. Mladi koji imaju manje od 30 godina i nemaju radnog iskustva imaju priliku da se prijave i u kompaniji koja je u top pet poslodavaca među mlađom populacijom, steknu nova znanja i dobiju podršku u prvim koracima u karijeri. 

Prijavljivanje traje do 31.oktobra, a zainteresovani mogu da apliciraju za veliki broj pozicija u različitim sektorima – od prodaje, preko lanca snabdevanja, sektora ljudskih resursa, pravnim poslovima, finansijama i digitalu. 

Mladi koji budu odabrani, u periodu od devet meseci, će prolaziti obuke za rad u željenim sektorima i imati mogućnost da iz prve ruke steknu pravi uvid u načine obavljanja različitih poslova u dinamičnom okruženju i upoznaju se sa potencijalnim budućim kolegama. Nakon obavljene plaćene prakse, otvara se prostor da se kompanija odluči da nastavi saradnju sa onima koji su pokazali potencijal za rad.

„Ulaganje u zaposlene, saradnja sa mladima kroz najeminentnije obrazovne institucije u zemlji i pružanje prilike za razvoj i učenje svim kolegama, teme su kojima mi interno u kompaniji prilazimo sa posebnom pažnjom. Veoma se radujemo novim kolegama i verujemo da će svi oni koji kroz projekat „Moja prva plata“ budu gradili prve profesionalne korake baš kroz naš sistem imati priliku da se na samom početku karijere upoznaju sa svim prednostima rada u internacionalnom okruženju koje vrednuje različitost, zalaganje i doprinos svakog pojedinca“, istakao je Marko Babić, potpredsednik ljudskih resursa i organizacionog razvoja kompanije Delez Srbija.

Program Vlade Republike Srbije „Moja prva plata” sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

Kandidati koji žele da se upoznaju sa načinom funkcionisanja kompanije Delez Srbija i otvorenim pozicijama mogu pogledati više detalja na linku https://mojaprvaplata.gov.rs/pozicije .

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.