2022

11.07.2022. 11:19

Mobi Banka

Autor: Nova Ekonomija

Mobi Banka nagradila učenike generacije

Foto: Nenad Joksimović

2022

11.07.2022. 11:19

 Maturanti srednjih škola pokazali su se u najboljem svetlu ne samo na maturskim proslavama, već i na prijemnim ispitima. Da trud najuspešnijih bude primećen, pobrinula se Mobi Banka, koja je nagradila desetoro učenika i učenica generacije, svakoga pojedinačno iznosom od 50.000 dinara. 

Ovim povodom, nagrađeni đaci iz Beograda posetili su ekspozituru Mobi Banke na Novom Beogradu i otvorili svoje tekuće račune, a dobrodošlicu im je poželela Milka Rajčević, članica Izvršnog odbora prve digitalne banke u regionu. 

„Sa zadovoljstvom smo obradovali ove mlade ljude pred zasluženi letnji raspust. Činjenica da su i oni sada deo naše velike porodice od preko 670.000 klijenata nas motiviše da budemo još uspešniji, a nadamo se da ćemo sa boljim poslovnim rezultatima koje ostvarujemo iz godine u godinu imati priliku da u budućnosti nagradimo i više njih, ne samo u Beogradu već i širom Srbije. Idemo u korak sa novim generacijama i potpuno smo posvećeni konceptu humanog bankarstva i unapređenju digitalne pismenosti u Srbiji“, rekla je Rajčević. 

Foto: Nenad Joksimović

Sara Reljić, učenica generacije Medicinske škole Beograd, a sada i brucoškinja Medicinskog fakulteta u Beogradu, zahvalila se na nagradi koja joj je ujedno i podsticaj da i na fakultetu da svoj maksimum. 

„Lepo je i potpuno neočekivano kada neko prepozna trud i rad koji sam uložila tokom protekle četiri godine srednje škole, naročito kada je u pitanju kompanija poput Mobi Banke koja je bliska nama mladima“, istakla je ovim povodom.

Pored Sare, a u saradnji sa agencijom Go2 Event koja je organizovala maturske proslave, nagrađeni su i Marko Novaković iz Desete beogradske gimnazije, Jelena Zinaja iz Pete beogradske gimnazije, Katarina Jorgačević iz Medicinske škole Zvezdara, Filip Pantić iz Zemunske gimnazije, Branko Koljenšić iz Osme beogradske gimnazije, Marko Bingulac iz Četrnaeste beogradske gimnazije, Milica Milja Jovanović iz Ugostiteljsko turističke škole, Marija Cvjetković iz Pravno poslovne škole i Jelena Cicvarić iz Treće beogradske gimnazije. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.