Priče i analize

01.05.2017. 09:47

NE

Autor: Nova Ekonomija

Isprobajte prednosti Oblaka na jednom mestu

Za sve koji žele da otkriju i isprobaju kako se vrši poslovanje uz pomoć Cloud-a, kompanija COMING – Computer Engineering, jedan od najvećih sistem integratora na ovim prostorima i vodeća kompanija iz oblasti pružanja Cloud usluga i servisa u Oblaku lansirala je Web portal na kojem to mogu učiniti: cloud.coming.rs.

Portal je koncipiran kao mesto na kome se mogu pronaći sve relevantne informacije o Cloud-u, kao i detaljne informacije

o Cloud servisima i rešenjima koje kompanija COMING – Computer Engineering nudi i poseduje u svom portfoliu.

U svega nekoliko koraka, firme i preduzetnici mogu da dođu do optimalnih Cloud rešenja za njihova radna okruženja, ali i

više od toga, mogu odmah da vide koliku uštedu dobijaju prelaskom na Cloud infrastrukturu i Cloud servise. 

Ali šta COMING Cloud čini tako zanimljivim?

1. Upravljivost

Za pouzdan i bezbedan rad Cloud rešenja i servisa u COMING Cloud-u odgovoran je stručni inženjerski tim ove kompanije jer je stručnost preduslov za pravilno i ekonomski opravdano dimenzionisanje resursa, pružanje operativne podrške i garancija za kontinuitet poslovanja svakog radnog okruženja.

COMING Cloud rešenja i servisi u Cloud-u dimenzionišu se u skladu sa potrebama poslovanja preduzeća i radnog okruženja, ali i potreba manjih radnih grupa i pojedinaca u njima. Pomoću modernih i moćnih alata za praćenje rada infrastrukture, COMING-ovi timovi profesionalaca pružaju stručne konsultacije i blagovremene intervencije na infrastrukturi kako bi radna okruženja u svakom trenutku koristila upravo one resurse koji su joj za rad potrebni.

2. Bezbednost

Održivost i bezbednost Cloud-a primarne su delatnosti kompanije COMING. Bezbednost poslovanja preduzeća i kompanija u COMING Cloud-u osigurana je upotrebom savremene tehnologije, moderne infrastrukture, najsigurnijih rešenja za bazbednost, ali i praktikovanjem strogih bezbednosnih procedura, što je dokazano/potkrepljeno ISO 9001 sertifikatom za oblast Cloud-a koju poseduje ova kompanija. O bezbednosti poslovanja u COMING Cloud-u svedoči dugoročna saradnja i zadovoljstvo velikog broja krajnjih korisnika, kao i veliki ugovori sa vodećim kompanija iz oblasti bezbednosnih rešenja.

3. Zašto COMING Cloud?

COMING Cloud razvijen je sa idejom da na ekonimičan i bezbedan način omogući preduzećima da za svoje poslovanje koristite svetska poslovna rešenja. Prednosti su kombinovanje aplikacija i plaćanje samo onoga što se koristi, nema investicionih troškova, trenutni početak rada u sistemu, testiranje aplikacija, mogućnost korišćenja i integracije Office-a 365 sa svim aplikacijama. Korisnici COMING Cloud rešenja višestruko su u prednosti jer za napredovanje u biznisu koriste nova rešenja, lako i brzo arhiviraju i bekapuju podatke, a isti su i maksimalno bezbedni.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.