Vesti iz zemlje

01.01.2023. 12:00

Autor: Nova ekonomija

APR objavio novi cenovnik za registraciju preduzeća od 1. januara

Nova ekonomija

Nova cena naknada za registraciju preduzeća

Agencija za privredne registre (APR) objavila je novi cenovnik naknada za registraciju preduzeća u kojem se navodi da će naknada za registraciju firme od 1. januara 2023.  iznositi 6500 dinara.

U saopštenju APR navodi se da naknada za registraciju osnivanja privrednog društva, javnog preduzeća, zadruge, zadružnog saveza, udruženja, zadužbine, fondacije, sportskog udruženja, društva i saveza u oblasti sporta, privredne komore, ogranka stranog privrednog društva i predstavništva stranog privrednog društva, stranog udruženja, predstavništva strane zadužbine i strane fondacije, predstavništva strane privredne komore, zdravstvene ustanove i ustanove kulture iznosi 6.500,00 dinara, a ako je prijava za registraciju elektronska 5.900,00 dinara.

Naknada za registraciju medija, turističke agencije, stečajne mase, ponuđača i za izdavanje ili obnavljanje licence za obavljanje poslova turističke agencije organizatora turističkog putovanja iznosi 3.300,00 dinara, a ako je prijava elektronska 3.000,00 dinara.

Naknada za registraciju preduzetnika u ovoj godini je 1.600 din, a ako je elektronska 1500 dinara.

https://naslovi.net/2022-12-15/nova-ekonomija/u-registar-apr-nije-upisano-80-odsto-racunovodja-velika-pravna-nesigurnost/32235126

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Tema:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.