Vesti iz zemlje

07.10.2019. 14:48

Balkan Biznis Forum

Autor: Nova Ekonomija

Balkan Biznis Forum – “Od Davosa do Beograda”

Pod sloganom „Od Davosa do Beograda” na Balkan Biznis Forumu 2019 pričaćemo o TRANSFORMACIJI – Budućnosti liderstva i rastu. Ovog puta u goste nam dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu,  i profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više. 
Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, prof. Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu. Sa nama će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće nam koji su najefikasniji načini za promenu.
Izvršni direktori, poslovni rukovodioci, menadžeri i preduzetnici, ovo je mnogo više od obične poslovne konferencije!
Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.
Snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate. Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu.
 
Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosphere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.
Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je bio jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja.
Balkan Biznis Forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje vas pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.
Uz edukativne radionice, uživajte u druženju, networkingu, razmeni ideja, inspiraciji i motivaciji. 
Možda vašu sledeću veliku ideju ili poslovni kontakt pronađete upravo na Balkan Biznis Forumu 2019.
Pridružite nam se 07. novembra, od 09 do 17 časova u Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata.
Ulaznice možete kupiti već danas na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.