Srbija

05.12.2022. 13:27

Nova ekonomija

Autor: Nova ekonomija

Beograd traži nezavisne stručnjake za zaštitu životne sredine

Javni poziv se odnosi na rad u Tehničkoj komisiji za ocenu studija o proceni uticaja na životnu sredinu

Zgrada gradske uprave Beograda Foto: Nova ekonomija

Beograd ne odustaje od kupovine poklon-vaučera

Srbija

05.12.2022. 13:27

Grad Beograd pozivao je „nezavisne stručnjake“ da se prijave za rad u Tehničkoj komisiji za ocenu studija o proceni uticaja na životnu sredinu.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine danas je oglasio javni poziv za izbor nezavisnih stručnjaka za rad u Tehničkoj komisiji za ocenu studija o proceni uticaja na životnu sredinu.

Кandidati treba da imaju stečeno visoko obrazovanje iz naučne, odnosno stručne oblasti u okviru obrazovno-naučnog polja prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških ili medicinskih nauka na osnovnim akademskim studijama, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama..

Potrebno je da kandidati imaju najmanje šest godina iskustva u struci.

Pored biografije i dokaza o završenom fakultetu i iskustvu u struci, kandidati treba da prilože dokaz o stručnim rezultatima (reference) koji se odnose na projekte o kojima odlučuje Sekretarijat za zaštitu životne sredine i koji se razmatraju u okviru nadležnosti lokalne samouprave.

Gde se sve kršio Zakon o proceni uticaja na životnu sredinu?

Nezavisne stručnjake će izabrati Кomisija za izbor nezavisnih stručnjaka za rad u Tehničkoj komisiji za ocenu studija o proceni uticaja na životnu sredine.

Rok za podnošenje prijave je 16. decembar 2022. godine, a prijave sa traženom dokumentacijom treba dostaviti na adresu pisarnice Gradske uprave grada Beograda.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.