Blogomanija organizuje onlajn konferenciju "Internet poslovanje za vreme i posle #COVID19 krize"

Foto: Pixabay

Blogomanija će u sredu 22. aprila u 19 časova organizovati panel onlajn konferencije „Internet poslovanje za vreme i posle #COVID19 krize“ putem platforme Zoom. 

Učesnici će razgovarati o tome šta se promenilo tokom #COVID19 krize i pokušaće da predvide šta nas očekuje posle nje. Biće reči i o digitalnoj transformaciji, kako da prodate robu ili usluge putem Interneta, šta je to onlajn plaćanje, šta je to podrška, kako da kupci/korisnici budu zadovoljni i o tome koliko je važna dostava.

Konferencija je namenjena vlasnicima preduzeća, preduzetnicima, direktorima, menadžerima, medijima koji prate temu i studentima i ostalima zainteresovanim za temu.

Konferencija je besplatna, ako prvi put koristite Zoom, prijavite se da ga podesite bar desetak minuta ranije.

Neke od tema panela biće: Šta je digitalna transformacija i koliko je kriza ubrzala procese,  Ko je izgubio a ko je dobio, Ecommerce, povećanje, uska grla, izazovi, Globalizam i antiglobalizam, Samodovoljnost, Cirkularna ekonomija, Nova paradigma poslovanja.

Učesnici panela su izvršni direktor kompanije Human Vanja Bertalan, vodeći partner u JTC Serbia Dejan Tešić, predsednik udruženja eCommerce Hrvatska Marcel Majsan, tehnički savetnik UNDP Slobodan Marković i Zoran Torbica sa portala Blogomanija, jedan od pionira u eCommerce-u.

Za dodatne informacije posetite sajt Blogomanije (LINK).

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara