Ilustracija FOTO: Pexels

CarGo nudi jeftiniju uslugu od Ubera

Ilustracija FOTO: Pexels
Svi austrijski mediji izvestili su o početku poslovanja kompanije CarGo u Beču, saopštili su iz CarGo. 

Oni su ocenili da su poznate aplikacije Uber i Taxify&Co dobile jaku konkurenciju, čime će se unaprediti tržište transporta, a građanima ponuditi bolja usluga.

Poznate dnevne novine Heute navele su da je CarGo doneo konkurenciju na tržište prevoza i ističu da je CarGo ponudio jeftiniju uslugu od svetski poznatog Ubera. Novinari tog lista, koji su isprobali CarGo aplikaciju, naveli su da su za vožnju u trajanju od 14 minuta platili devet evra, dok bi za istu relaciju preko Ubera platili 12,75 evra.


Austrijski Kronen Zeitung ističe kao prednost CarGo aplikacije potpunu transparentnost troškova i sigurnost jer korisnici mogu pre poručivanja vožnje da vide koliko će ih ona koštati.

Sajt Leisure communication istakao je kao značajan popust od pet evra koji je CarGo obezbedio svim korisnicima aplikacije za prve tri vožnje, dok sajt Future zone ističe da je CarGo ponudio kvalitetnu uslugu građanima i poštenu saradnju sa partnerskim kompanijama.

"Beč je postao bogatiji sa novom platformom za mobilnost. Kompanija koja je osnovana u Beogradu, proširila se i na Cirih, sada i na  austrijsku prestonicu", navode austrijski mediji i ističu da je CarGo obezbedio kvalitetnu i povoljnu uslugu gradjanima Beča i dobar prihod za vozače i iznajmljivače automobila, što je "rezultat posedovanja moderne flote i pažljive usluge".

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara