Protesti FOTO: N1

Danas na protestu #1od5miliona potpisivanje Sporazuma sa narodom

Protesti FOTO: N1
Organizatori protesta #1 od 5 miliona u Beogradu saopštili su da će građani danas na protestu u Beogradu moći da potpišu Sporazum sa narodom. 

Predstavnici 34 opozicione političke organizacije koje su potpisale sporazum i koje svojim potpisom garantuju njegovo sprovođenje podeliće ga građanima pre početka protestne šetnje.

"Građani su na protestima pokazali da žele državu u kojoj je Vlada smenjiva na fer i poštenim izborima i u kojoj su građani ti koji kontrolišu državnu upravu. Zato će potpis svakog građanina na Sporazum sa narodom značiti da su građani ti koji će kontrolisati njegovo sprovođenje", navedeno je u saopštenju.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROČITAJTE JOŠ:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kako je navedeno, svaki Sporazum biće odštampan u dva primerka te će građani moći jedan primerak da potpišu i ubace u za to predviđene kutije, a drugi primerak da zadrže za sebe. Kutije će biti postavljene na Platou, kao i kod Narodne skupštine gde se šetnja završava.

Protest počinje u 18.00 na Platou ispred Filozofskog fakulteta.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara