'Erste banka' otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu

Mreža Erste Banke proširena je u julu mesecu sa tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu. Ekspres ekspoziture nalaze se na adresama Vojvode Stepe 162, Bulevar kralja Aleksandra 314 i Marka Oreškovića 27.

Zorana Aleksić, direktorka sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci rekla je da će se nastaviti sa otvaranjem novih ekspozitura:

"Nastavljamo sa širenjem broja poslovnica, kako bismo klijentima omogućili neposredan kontakt i bili uvek blizu i dostupni. Važno nam je da imamo više lokacija i tako naše proizvode i usluge dodatno približimo građanima. I pored poboljšavanja funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva, na kojima konstantno radimo, želimo da stavimo akcenat i na lični kontakt i savetodavnu ulogu", rekla je Zorana Aleksić.

Klijenti će u Ekspres ekspoziturama biti u prilici da obavljaju najčešće poslove, poput gotovinskih transakcija, podnošenja zahteva za otvaranje tekućih računa, kao i podizanja čekova. Takođe, moći će da dobiju sve informacije u vezi sa gotovinskim i kreditima za refinansiranje, dozvoljenim minusom i debitnim i kreditnim karticama. 

Pravna lica u ekspoziturama mogu da otvore račune, dobiju neophodne informacije u vezi sa kreditnim proizvodima, kao i da obavljaju platni promet. 

Sve tri Ekspres ekspoziture imaju bankomate.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara