Vesti iz zemlje

26.08.2022. 13:00

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Forum dunavskih zemalja od 27. septembra u Temišvaru

Foto: Pixabay

Privredna komora Srbije (PKS) podseća da će se B2B susreti kompanija dunavskih zemalja održati tokom Međunarodnog Dunavskog foruma, u Temišvaru, 27. septembra 2022. godine.

Poslovni B2B susreti pružaju priliku zainteresovanim kompanijama učesnicama Foruma da se susretnu sa potencijalnim partnerima iz zemalja Dunavskog regiona i uspostave poslovnu saradnju.

Očekuje se učešće kompanija iz svih zemalja koje čine Federaciju Dunavskih privrednih komora (FDCC): Nemačka, Austrija, Slovačka, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Rumunija, Bugarska i Turska.

Očekuje se učešće kompanija iz svih zemalja članica Federacije Dunavskih privrednih komora (FDCC): Nemačka, Austrija, Slovačka, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Rumunija, Bugarska i Turska.

Rok za prijavu učešća je 5. septembar 2022. godine. Radni jezik foruma je engleski.

Registracija se vrši online putem sledećeg LINKA.

Kako se dodaje, Privredna komora županije Timiš iz Temišvara u saradnji sa sa Federacijom Dunavskih privrednih komora (FDCC) organizuje B2B sastanke kompanija iz zemalja Dunavskog regiona, članica te federacije.

Na osnovu Sporazuma o saradnji između Privredne komore županije Timiš i RPK Južnobanatskog upravnog okruga za učesnike foruma sa područja Južnog Banata kotizacija iznosi 150 evra za jednog učesnika i po 100 evra za ostale članove delegacije, ukoliko ih ima.

Kotizacija se uplaćuje tek nakon potvrde organizatora da su kompaniji obezbedili sagovornike u skladu sa interesovanjem iskazanim u registracionom formularu.

Više informacija je dostupno na sajtu Privredne komore županije Timiš.

Agenda događaja nalazi se na sledećem LINKU.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.