Kompanija Deloitte imenovala novo rukovodstvo u Srbiji

Foto: Pixabay

Kompanija za pružanje profesionalnih konsultantskih usluga Deloitte saoštila je da je Darko Stanisavić postao novi rukovodeći partner u Srbiji, koji je ujedno i njihov glavni partner za usluge u oblasti finansijskog savetovanja za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Kako se dodaje, novi rukovodilac je sticao više od 20 godina profesionalnog iskustva u Sjedinjenim Američkim Državama i u regionu Centralne Evrope, a da je učestvovao u realizaciji niza projekata iz oblasti korporativnih finansija, restrukturiranja i transakcija, kao i u pružanju konsultantskih usluga u oblasti poslovne strategije.

Kompanija saopštava i da će kao novi rukovodeći partner "nesumnjivo dati značajan doprinos daljem jačanju i ekspanziji njenog poslovanja, kako na srpskom tržištu, tako i u regionu".

Deloitte je saopštio i da je novi partner u Sektoru revizije i srodnih usluga Olivera Andrijašević, koja će biti zadužena za dalji razvoj usluga revizije i konsaltinga u Srbiji.

Ona ima, navodi se, "bogato iskustvo u primeni Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja (MSFI)", stručnjak je u području računovodstvenog savetovanja i poseduje bogato iskustvo u području finansijskog savetovanja, s posebnim fokusom na dubinsku analizu poslovanja, poslovno planiranje, finansijsku analizu, privatizacije, posebne istrage, kao i druge usluge profesionalne podrške.

Napominje se da Andrijašević aktivno podržava žene preduzetnice i zalaže se da se putem raznih programa podrže i finansiraju njihove ideje i projekti.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara