Konferencija o telekomunikacijama i medijima uskoro u Beogradu

Šesta regionalna „Digital" konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima održaće se 5. i 6. septembra u hotelu Metropol u Beogradu, saopštili su organizatori.

Kako se navodi, konferencija će okupiti najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferenciju otvaraju  predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić,  ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot,  ambasador Indije u Beogradu Subrat Batačardži i Mateja Norčić Štamcar, zamenica i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, o istinama i zabludama o "Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi.

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki šesti put zaredom govoriti na „Digitalu":  Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenia

Među učesnicima konferencije nalaze se i, savetnik za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević, Jasmina Stojanov, Nova Communications, Željko Mitrović, Pink International Group, Olja Bećković, autorka emisije "Utisak nedelje"; Stanislava Pak Stanković, bivši savetnik Predsednika Republike Srbije, Vladimir Lučić, Telekom, Ana Martinoli, FDU, Ekrem Dupanović, Media Marketing, Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant, Nikola Vrdoljak, WMF, Ivan Lalić, Mikser House, Marija Vicić, McCann Beograd, Dragan Varagić, digital ekspert, Slobodan Georgijev, novinar, Zlatko Crnogorac, producent i novinar, Ksenija Vučić, TV Pink, Bojana Maljević, glumica, Igor Jurić, fondacija "Tijana Jurić", Olivera Zekić, REM, Zoran Rađen, Marker CRM, Keneči Belusevic, Discovery CEEMCA, Marko Dacić, Fox International, Matije Žermand, Dorcel TV, Simon Slonjšak, Telekom Slovenije i mnogi drugi.

Očekuje se veliki broj gostiju iz inostranstva, a tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima, navodi se u saopštenju.

Detalji o programu i govornicima mogu se naći OVDE.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.