FOTO: LIDL

Lidl uvodi privatno zdravstveno osiguranje za sve radnike

FOTO: LIDL
Kompanija Lidl Srbija od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. 

Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez obzira na poziciju.

"Kroz proaktivan pristup brizi o zdravlju zaposlenih želimo da podstaknemo kolege na razmišljanje o prioritetima na poslu i u životu, kako bi u svakom od ovih aspekata realizovali svoj pun potencijal. Privatno zdravstveno osiguranje, kao i povećanje toplog obroka, obezbeđujemo pod istim uslovima za sve zaposlene, one u prodavnicama, Logističkom centru i Upravnoj zgradi", izjavila je rukovodilac sektora Ljudski resursi u ovoj kompaniji Milena Dodig.

PROČITAJTE JOŠ:

Kompanija Lidl Srbija zapošljava preko 1.500 ljudi, a da ceni trud svojih zaposlenih pokazuje dodatnim benefitima koje im pruža. Povećanje nadoknade za topli obrok dovodi do uvećanja mesečne zarade, a privatno zdravstveno osiguranje zaposlenima obezbeđuje zdravstvenu zaštitu i mogućnost da koriste usluge privatnih ordinacija i laboratorija, kao i da pod povoljnijim uslovima osiguraju članove svoje porodice. Reč je o dodatnom nivou zdravstvene zaštite pojedinca koje je ugovoreno nezavisno od obaveznog državnog zdravstvenog osiguranja.

Polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene u ovoj kompaniji obuhvataće preglede lekara opšte prakse, lekara specijaliste, laboratorijske analize, dijagnostiku, testove po medicinskoj indikaciji, kao i brojne druge pogodnosti.

U toj kompaniji su naveli da su benefiti na polju zdravstvene zaštite samo jedan segment koncepta brige o zaposlenima u Lidlu zahvaljujući kome je ova kompanija nagrađena priznanjem Top employer na nivou cele Evrope.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara