Nordeus otvorio inovativni gejming studio, s restoranom, fitnesom i zelenom oazom

Kompanija Nordeus otvorila je savremeni gejming studio, u kojem će raditi 170 zaposlenih iz 22 zemlje. 

Studio je smešten u novom sedištu kompanije na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti, simbolično povezujući nauku i umetnost-spoj koji najbolje opisuje tim koji će ovde raditi.

Nove prostorije nalaze se u inovativnoj, pametnoj zgradi, čiji je dizajn prilagođen podsticanju stvaralaštva i saradnje. 


Zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom. 

U 6.000 kvadratnih metara, na sedam spratova i tri podzemna nivoa za parking, moći će da se smesti do 250 zaposlenih, što je u skladu sa Nordeusovom strategijom rasta. 
Nordeus22

Zgrada je obavijena staklenim površinama i dugačkim terasama obogaćenim vegetacijom sa kojih se može uživati u zelenoj oazi u njenom dvorištu.

Pored 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijuma za više od 200 ljudi, značajan deo prostora čine i studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe. 


Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor s tuševima i mnogi drugi sadržaji koji omogućavaju zdravu ravnotežu između okruženja za rad i prostora za opuštanje. 

Kao kompanija koja se ponosi velikim brojem mladih roditelja, Nordeus je namenio poseban prostor deci, kako bi roditelji mogli da ih ugoste kad god požele. 
Nordeus25

Ivana Paunović, Workplace Experience Manager u Nordeusu, rekla je da su kreirajući ovaj prostor, stvorili inspirativno okruženje koje pruža velike mogućnosti  zaposlenima da razvijaju svoje veštine, budu uspešni i stvaraju igre koje će biti među najboljim na svetu.

"Najbitniji deo strategije Nordeusa je da investiramo u ljude. Uvek smo verovali da naša kultura i naši ljudi predstavljaju glavnu prednost u ovoj vrlo kompetetivnoj industriji", dodala je Ivana Paunović.

 
Jedna od ključnih karakteristika prostora je i korišćenje najnovijih tehnologija radi što efikasnijeg rada i uštede energije. U celoj zgradi implementiran je sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije koji omogućava zgradi da prepoznaje potrebe zaposlenih i prilagođava osvetljenje i temperaturu trenutnim uslovima. 
Nordeus33

Solarni paneli koji se nalaze na krovu zgrade doprinose dodatnoj uštedi električne energije. 

Uz dugogodišnju praksu  reciklaže otpadnog materijala, ovo će biti novi, značajni delovi zelene inicijative unutar kompanije.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara