Online konferencija o internetu tokom pandemije

Foto: RINDS

Registar nacionalnog internet domena Srbije organizuje u sredu 17. marta od 10 časova, prvu online konferenciju na temu interneta za vreme pandemije. Da li nam je internet tokom zaključavanja bio gospodar ili sluga, koliko smo zavisni od njega i da li je i kako doprineo poslovanju tokom pandemije, neke su od teme najavljenih panela.

O novim digitalnim trendovima koje nam je donela korona, govoriće Kei Šimada iz kompanije IBM Japan. O tome kako je srpska privreda reagovala na krizu, razgovaraće Branka Petronijević, marketing menadžer hotela Crown Plaza Beograd, Branimir Đurović, generalni direktor Glovo Srbija i Momir Đekić, konsultant za digitalnu transformaciju.

O prednostima trgovine na internetu, Milica Čalija, vlasnica brenda Anđeli kolači, razgovaraće sa Anom Nešić (Mali proizvođači) i Marijom Slović (Domaccini). Govoriće o poziciji malih proizvođača na internetu u panelu koji su nazvale „Izgovor za razgovor tri iskusne preduzetnice“.

Konferencija će biti organizovana u potpunosti online, na godišnjicu od proglašenja pandemije korona virusom, 17. marta, a najavljeno je i nekoliko panela tokom dana u kojima učestvuju predstavnici i domaćih i stranih kompanija i udruženja. 

Praćenje panela je besplatno. Više informacija i način prijave možete pronaći ovde.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara