FOTO: Pixabay

Osamnaest golf terena u Pinosavi?

FOTO: Pixabay

Na više od 63 hektara u naselju Pinosava biće izgrađeno 18 golf polja i otvorena vežbališta na travi i pesku na inicijativu Gradske opštine Voždovac, objavljeno je na sajtu ove beogradske opštine.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić kaže da je inicijativu pokrenuo pre tri godine i da je u planu izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa.

„Pored sportsko-rekreativnog kompleksa u Pinosavi, imaćemo i ski stazu na Avali, ukupne dužine oko 550 metara, sa pratećom skijaškom infrastrukturom. Obnavljamo sportske centre i otvaramo igrališta, tako da će Voždovac uskoro biti omiljeno mesto svakog sportiste", rekao je Savić.

Planom detaljne regulacije za golf naselje u Pinosavi, koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave Grada Beograda stavio na javni uvid svim zainteresovanim građanima do 23. septembra, predviđena je i realizacija zatvorene sportske sale, trening sale, sportskih poligona, akva parka i objekata pratećih komercijalnih delatnosti.

Ovim planom obuhvaćen je deo teritorije GO Voždovac, ulice Nova 4 i Avalska, kao i deo naselja Beli Potok koji se nalazi u zoni planirane saobraćajne petlje Avala (Ripanj), navode u Opštini Voždovac.

PROČITAJTE JOŠ:

Advokati: NBS se meša u ugovore o zajmu sa stranim bankama

Srbija na začelju Evrope po ekonomskim slobodama

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara