Panevropski Executive MBA program u Beogradu

Foto: Univerzitet u Strazburu

Tokom proteklih 30 godina CITY College je realizovao Executive MBA programe širom Jugoistočne i Istočne Evrope, čineći ga jednim od najboljih izbora za MBA studije u regionu. Sada je ovaj Executive MBA program svetske klase prerastao u panevropski Executive MBA program sa dvojnom diplomom, a zajednički ga sprovode CITY College, Evropski kampus Univerziteta York i Fakultet za ekonomiju i menadžment Univerziteta u Strazburu. Polaznici ovog programa od akademske 2021/2022 potencijalno stiču dve diplome, jednu vodećeg britanskog Univerziteta York i drugu prestižnog francuskog Univerziteta u Strazburu.

Panevropski Executive MBA program dostupan u Beogradu predstavlja nadogradnju i dalje unapređenje kvaliteta dosadašnjeg Executive MBA programa. U prilog dvojnoj diplomi, MBA program nudi studentima pravo internacionalno iskustvo: tri uzbudljiva studijska putovanja – u Jork (UK), Strazbur (Francuska) i Solun (Grčka). Štaviše, predavanja drže ugledni profesori i međunarodni akademici sa CITY College, Evropskog kampusa Univerziteta York, Univerziteta u Strazburu, kao i drugih renomiranih univerziteta širom sveta, ali i eksperti iz industrije, sa značajnim profesionalnim iskustvom. Panevropski Executive MBA je pravi internacionalni program sa neprocenjivim prilikama za umrežavanje; inovativni program kreiran za današnje menadžere i profesionalce koji žele da unaprede svoje veštine i znanje u cilju profesionalnog, ličnog i karijernog razvoja.

Osnovne i master studije evropskog kampusa Univerziteta York dostupne u regionu

Panevropski Executive MBA program sada postaje još pristupačniji svim zauzetim rukovodiocima koji žele da kombinuju posao i učenje, jer kao studenti mogu da biraju između modela predavanja uživo uz 3 studijska putovanja ili kombinovanog modela (online predavanja u realnom vremenu uz 3 studijska putovanja).

Nastavni plan uključuje iskustveno učenje kroz projekte iz stvarnog života, radionice i karijerne treninge, proširujući praktična znanja i veštine polaznika i razvija veštine strateškog liderstva. Polaznici MBA programa mogu da se specijalizuju u jednoj od šest dostupnih oblasti menadžmenta, a to su: opšti menadžment, marketing, finansije, upravljanje logistikom i lancima snabdevanja, menadžent u zdravstvu i menadžment ljudskih resursa. 

Program je akreditovan od strane Asocijacije MBA programa (AMBA) i Britanskog Chartered Management instituta (CMI).

MBA program sa dvojnom diplomom Univerziteta York (133. u svetu - THE 2021) i Univerziteta u Strazburu (18 Nobelovih nagrada)

Sticanjem dve univerzitetske diplome student postaje deo obrazovnog okruženja sa izuzetno bogatim nasleđem i tradicijom, koji potiču sa oba univerziteta. Univerzitet York je jedan od najboljih univerziteta na svetu (133 na svetu, prema The Times Higher Education – THE 2021), član je prestižne Russel grupe vodećih univerziteta u Velikoj Britaniji i nosilac je TEF zlatne medalje za najviše nastavne standarde. Univerzitet u Strazburu osnovan je 1631. godine i u svojoj istoriji broji 18 dobitnika Nobelove nagrade. Prema Akademskoj rang listi svetskih univerziteta 2020 (ARWC), na 6. je mestu najboljih univerziteta u Francuskoj, a nalazi se i među najboljih 150 univerziteta na svetu. Član je Lige evropskih istraživačkih univerziteta (LERU).

CITY College, Evropski kampus Univerziteta York integralni je deo Univerziteta York, i predstavlja njegovo fizičko prisustvo u Evropi i središte za povezivanje sa akademskim, vladinim i korporativnim sektorom širom Jugoistočne Evrope i drugih evropskih regiona. Preko 30 godina predstavlja pravu internacionalnu instituciju, sa studentima iz preko 60 zemalja koji studiraju u centralnom kampusu u Solunu, kao i u 8 drugih zemalja širom regiona.

Za više informacija o Panveropskom Executive MBA programu koji se nude u okviru CITY College, Evropskog kampusa Univerziteta York, kao i o uslovima za prijavu, pogledajte OVDE. 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.